Burriana: Esquerra Unida demana suspendre les festes de la Misericrdia


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-07-2020
 

En el seu dia ja vam ser l'nica formaci poltica de la ciutat que va demanar que es suspenguera lArenal Sound, la resta de partits van callar perqu viuen ms preocupats pels vots que la salut dels votants. Com era normal, lajuntament no va poder tirar endavant en la celebraci del festival perqu, dhaver-ho fet, shauria trobat en una denncia nostra en els jutjats i a vore, en cas dun rebrot, en quins arguments es presenten davant del jutge.
Per sembla que no escarmenten, o com abans hem dit, que noms els importen els vots i no la vida de qui els vota. Entrem al mes de juliol i encara no hi ha cap partit que diga, esta boca es meua en el tema de les festes de la Misericrdia.
Esquerra Unida entenem que la gent t ganes de festa, lany 2020 est sent molt dur per a tots i, a ms a ms de la part ldica, hem de tindre en compte que les festes sn un revulsiu econmic, que fa molta falta, per als comeros hostalers de la ciutat. No obstat, com hem dit en tantes altres ocasions, no podem entrar en el debat entre leconomia i la salut de la gent perqu, de fer-ho, estarem entrant a debatre qestions ms properes a la ideologia nazi que a qualsevol punt de vista democrtic. No. No acceptarem que leconomia siga ms important que la vida de les nostres venes i per tant, ens neguem rotundament a qu se celebren les festes de la Misericrdia 2020 perqu el risc de contagis est latent. De fet, en Borriana, no hem tingut ni una setmana sense contagis des de linici de la pandmia i tothom sap que hem sigut la ciutat ms castigada de les Comarques del Nord.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana