Burriana: PSOE i Comproms no voles escoltar parlar d'aplaament de l'IBI


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195926_121599/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-07-2020
PSOE i Comproms no voles escoltar parlar d'aplaament de l'IBI

El PSOE va tombar ahir una moci d'urgncia presentada pel PP per a exigir l'ajornament del cobrament de l'IBI. La iniciativa es presentava amb l'objectiu de demorar en el temps el cobrament de l'impost ms quantis per a les economies familiars, i que en un moment com l'actual s una llosa per a molts vens de la nostra localitat.

Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, va presentar la iniciativa amb l'objectiu de donar resposta a una situaci crtica que ja moltes famlies pateixen com a conseqncia de la prdua de l'ocupaci o del ERTO (Expedient de Regulaci d'Ocupaci) al qual estan sotmesos.

El PSOE, que en el passat ple va presentar una moci per urgncia per a atendre necessitats pel COVID-19, va ser el mateix que ahir es va negar a donar suport a aquesta iniciativa que revist la mateixa urgncia que la que ells van presentar en l'ltim ple. La diferncia, segons Fuster, s que el PSOE no sembla tindre gens d'inters a aprovar aquesta acci que seria de gran utilitat per als vens de Borriana.

Cal assenyalar que la proposta del PP plantejava ajornar el pagament de l'IBI el calendari de pagament del qual en voluntria arranca el prxim 15 de juliol i es prolonga fins al 5 d'octubre. La proposta del PP plantejava demorar al 15 de setembre l'inici d'aquest perode en voluntria que finalitzaria el 7 de desembre.

Pel que respecta als rebuts domiciliats, les famlies abonaran la primera quota (50% del tribut) el prxim 27 de juliol, segons el calendari aprovat pel PSOE. El segon gir es produir el 25 de setembre. La proposta del PP, que el PSOE va rebutjar ahir en ple, plantejava que el

primer rebut domiciliat es cobrara el 23 de setembre i el segon es passara el 23 de novembre.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana