Burriana: Crtiques venals per la deixadesa del PSOE a la neteja del llit del riu Ana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196039_121696/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/7/196039_121696/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-07-2020
Crtiques venals per la deixadesa del PSOE a la neteja del llit del riu Ana

El PSOE segueix sense emprendre mesures per a corregir l'aband que pateix el riu Ana malgrat que les protestes dels vens segueixen en augment. Aix ho ha transms el regidor del PP a Borriana, Vicente Tejedo, desprs que passat un mes des que el PP comunicara en comissi les protestes ciutadanes el PSOE seguisca sense actuar en l'entorn.
L'estat d'aband del llit del riu al seu pas per Borriana s notable. La vegetaci grimpa fins a la via pblica i les plagues es reprodueixen en un mitj en el qual des de fa anys no s'actua. Aquesta situaci, sumada a l'acumulaci de fems en alguns punts i les elevades temperatures obliguen a emprendre mesures per a evitar incendis.
Des del PP han tornat a transmetre les queixes dels residents que viuen a banda i banda del llit que denuncien la falta de conservaci i neteja d'aquest espai natural. Hauria d'haver-hi un manteniment peridic que evitara el desistiment que en aquests moments exhibeix l'entorn. D'existir, evitarem tamb les protestes ciutadanes per l'aparici de rates, paneroles, mosquits... que es desenvolupen de manera exponencial en un espai que els serveix de recer.
Tejedo ha lamentat que el PSOE haja convertit al riu Ana en una selva i en lloc de programar una neteja exhaustiva estiga planificant safaris a costa del cstig dels residents de l'entorn. En opini del PP, s la millor mostra de quin s el grau d'implicaci del PSOE en la conservaci de la nostra ciutat. Un aband que no sols pateixen els vens d'aquest entorn, sin tamb ciutadans del nucli urb i de la zona martima que reivindiquen serveis concordes a les pujades d'impostos que ha aplicat el PSOE amb el suport de Comproms. Si hi ha diners per a pujar-se els sous 100.000 euros, abans hauria d'haver-ho per a atendre les demandes ciutadanes que clamen des de fa mesos per la necessitat de reforar la neteja i la conservaci d'aquest paratge, entre altres.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana