Burriana: Unanimitat per a que Planelles i Cans dnen nom als camps de futbol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196290_121927/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196290_121927/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-09-2020
Unanimitat per a que Planelles i Cans dnen nom als camps de futbol

Unanimitat perqu els camps de futbol de Borriana porten els noms de Planelles i Cans. Tots els grups poltics de l'Ajuntament han recolzat aquesta iniciativa que tamb compta amb el vistiplau dels clubs de futbol locals.

El canvi de denominaci ser oficial a partir del moment en el qual a travs d'un decret d'Alcaldia, el conjunt d'installacions esportives de la Bosca passar a denominar-se Complex Esportiu Municipal la Bosca, i l'actual camp de futbol municipal Camp de Futbol Joan Baptista Planelles Marco. Aix mateix, el conjunt d'installacions esportives del cam Llombai es denominar Complex Esportiu Municipal Llombai, i els seus camps de futbol Camps de Futbol Joan Manuel Cans Ferrer.

L'Ajuntament ha rebut a tots dos ex futbolistes per a comunicar-los la decisi i, en paraules de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, aquesta resoluci suposa un merescut reconeixement als dos jugadors *burrianenses, llegendes del futbol, que han sigut durant molt de temps ambaixadors d'honor de la nostra ciutat a travs del seu esfor esportiu i com a referents en el mn del futbol.

La previsi a partir d'ara s que en les prximes setmanes es retolen els nous panells i es colloquen immediatament en les installacions esportives amb els nous noms i que al final de l'actual temporada de futbol, si la situaci sanitria de pandmia ho permet, celebrar amb un acte esportiu i protocollari en homenatge als protagonistes i la inauguraci oficial de les noves denominacions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana