Burriana: Policia i Gurdia Civil intervenen en un conat de mot en el Centre de Salut


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196293_121930/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-09-2020
Policia i Gurdia Civil intervenen en un conat de mot en el Centre de Salut

La Policia Local i la Gurdia Civil van haver de desplaar-se amb urgncia fins a les installacions del centre de Salut de Borriana per a frenar un conat de mot a les portes del centre sanitari. El motiu, el cansament ja dels usuaris d'haver d'aguantar al carrer fins que se'ls permet entrar a l'interior de la installaci.

s igual que faa sol o que ploga, ponent o fresc, que tinguen problemes de mobilitat o no puguen romandre dempeus. La gent ha d'esperar sota unes carpes de plstic al fet que els criden i se'ls permeta entrar.

La situaci que s'ha vingut suportant a dures maneres durant l'estiu, va explotar aquest divendres amb la pluja de primera hora i per aquest motiu els sanitaris hagueren de sollicitar la presncia de les forces de seguretat al mateix temps que aconsellaven als usuaris a redactar fulls de reclamaci per a mostrar les seues disconformitats.

Pel COVID-19 no se'ls permet entrar al centre de salut, per les condicions en les que estan a l'exterior disten molt de ser les ms idnies per a les persones que requereixen acudir a un centre de salut i d'ah el problema d'ahir.

A partir d'ara, la polica local controlar l'accs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana