Burriana: La gestió de Safont divideix al PSOE de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196331_121962/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196331_121962/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-09-2020
La gestió de Safont divideix al PSOE de Borriana

El PSPV-PSOE de Borriana està trencat. Tan trencat que es poden comptabilitzar diferents grups que comencen fins i tot a unir-se en contra del grup majoritari, el de Maria Josep Safont i Vicent Aparisi.

La divisió fins i tot afecta a la pròpia executiva del partit socialista i arriba a l'extrem no sols de crítiques i desfavors en públic, sinó també a perseguir a aquells que opinen diferent amb l'objectiu d'aconseguir proves per a obrir-los expedient i expulsar-los del partit. Ja han realitzat tasques d'investigadors per mig de telefonades, però estes intencions també han quedat reflectides per escrit, al grup de WhatsApp del propi PSOE.

L'executiva li serveix de poc a Safont, que ni tan sols la convoca ja abans d'un ple per a analitzar els punts que es tractaran.

Qüestions com la transparència, la gestió del COVID-19, la cessió de competències de Junta Local Fallera a la Federació de Falles o les festes alternatives de setembre que s'ha inventat l'equip de govern (95.000 €), han vingut augmentant les ferides interiors i, per tant, fent més gran les fissures existents dins del partit.

Unes fissures que es van acreixent a mesura que arriba el moment de buscar a la substituta de Maria Josep Safont. Un moment que està més pròxim del que molts poden creure. De fet, hi ha apostes dintre y fora del partit i també paelles en joc.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana