Burriana: Burriana condemnada a pagar 1.200 euros per autoritzar un parking de caravanes contra els informes tcnics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196447_122064/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/10/196447_122064/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-10-2020
Burriana condemnada a pagar 1.200 euros per autoritzar un parking de caravanes contra els informes tcnics

Els vens de Borriana hauran de pagar de les seues butxaques els 1.200 euros als quals la Justcia ha condemnat a l'Ajuntament de la ciutat per projectar un aparcament de caravanes en un sector en el qual els tcnics municipals van advertir que no era viable. El PSOE va decidir saltar-se el criteri tcnic, jugar a exercir d'urbanistes i ignorar als professionals de la casa. El resultat s que ara a Borriana ens toca assumir les costes d'un procs que la Justcia ha tombat.
Vicente Tejedo, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha lamentat que la ineficcia del PSOE haja provocat una despesa ms a la poblaci, que torna a assumir la desastrosa gesti d'una coalici que noms es mou per les seues nmines.
La decisi adoptada pel regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis, es va adoptar malgrat els informes contraris dels tcnics municipals. El departament tcnic municipal considerava que el sector de Jardins de Malva-rosa no complia les condicionants exigides pel planejament urbanstic per a albergar una activitat d'aquest tipus.
El criteri tcnic que el PSOE va decidir ignorar va ser precisament el que els vens de la zona van decidir assumir com a propi per a recrrer l'arbitrria decisi socialista en els tribunals. El resultat s que hui tenim una despesa ms sobre la taula i que PSOE i Comproms tornaran a carregar a les butxaques de les famlies. Un ms que sumarem a la pujada de l'Impost de Bns immobles (IBI) i a l'increment de la taxa de fems que ens cobren enguany perqu ells puguen ingressar les seues nmines que des de l'any passat s'han incrementat en 100.000 euros.
Des del PP reivindiquen el projecte perqu s una infraestructura til per a la ciutat que ens permetria ampliar l'espectre de visitants que arriben fins a la nostra ciutat. No obstant aix, la installaci hauria de situar-se en un sector que vinga avalat per un criteri tcnic, no ignorar als professionals com lamentablement ha fet el PSOE i ara paguem tots.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana