Burriana: El talp i començar a preparar els pressupostos de 2021 centren l'Executiva del PSPV-PSOE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196678_122271/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-11-2020
El talp i començar a preparar els pressupostos de 2021 centren l'Executiva del PSPV-PSOE

El 'talp' i recollir iniciatives per a incorporar al pressupost municipal de 2021 van centrar aquest dilluns la *Ejectiva del PSPV-PSOE de Borriana. Una executiva que ja feia diversos mesos que no es convocava.

El punt més espinós va ser el del 'talp' que des de fa diversos mesos busquen els màxims responsables del partit perquè no estan a gust ja que és habitual que no coincidisca el que es diu en l'Executiva amb el que després es fa a l'Ajuntament. A més, els nervis i les fractures internes estan afeblint al nucli dur d'un PSOE que fins i tot ha arribat a plantejar-se l'expulsió d'afiliats per opinar d'una manera diferent a la dels màxims mandataris socialistes *burrianenses.

Una altra vegada aquest dilluns es va intensificar la cerca del 'talp' que filtra informació veraç del partit. Això no hauria de ser una molèstia per a un partit democràtic i transparent, però sí que és una molèstia perquè el partit ha perdut el mateix que l'Ajuntament, que l'alcaldessa va dir que anava a ser de Cristall i cada vegada té els murs més gruixuts

Pressupostos
Quant als pressupostos, l'alcaldessa volia rebre propostes per part del selecte grup d'afiliats que integren l'Executiva local del PSOE. Unes propostes que, en tot cas, s'inclouran en uns pressupostos municipals que ja no compleixen la legislació vigent, ja que no s'han aprovat abans de finalitzar el mes d'octubre. Un incompliment que se suma al dels anys precedents amb Cristina *Rius al capdavant de la regidoria d'Hisenda.

Però hi ha més, ja que ja no queda marge perquè els pressupostos de 2021 entren en vigor l'1 de gener.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana