Burriana: El PP reivindica rebaixes d'impostos enfront als qui es pugen un 60% els sous


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196737_122317/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-11-2020
El PP reivindica rebaixes d'impostos enfront als qui es pugen un 60% els sous

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat a PSOE i Comproms la rebaixa d'impostos a poblaci enfront dels qui s'han pujat un 60% els sous. s s el moment d'injectar estalvis en els nostres vens, en les pimes i empreses, en els autnoms, perqu amb aix evitarem un devessall de subsidis i generarem oportunitats i riquesa.
La proposta econmica, que el portaveu del PP, Juan Fuster, va defensar en l'ltim ple, reivindica el model liberal del PP que aposta per deixar en mans de les famlies i les empreses els diners perqu sn ells els que millor saben invertir-lo. s el que apliquem durant l'etapa de govern del PP, amb rebaixes com la de l'Impost de Bns immobles (IBI), que va passar d'aplicar un 0,9% a un 0,8%, generant un estalvi substancial als vens, o el que desenvolupem en la taxa de fems, congelant les pujades que hui PSOE i Comproms repercuteixen en les famlies.
Llavors, recorda Fuster, tamb gestionaven els fems el consorci de Reciplasa. La diferncia era que nosaltres, en lloc d'imposar als vens els increments derivats de la gesti, els assumem amb els fons municipals per a no asfixiar als ciutadans.
Hui, no obstant aix, PSOE i Comproms no sols apliquen aquestes pujades a les famlies i empreses, tamb els pugen imposats com el de l'IBI, sense cap mena de complex. Perqu ells, tal com ha declarat Fuster, creuen que els diners ha d'estar en les seues butxaques, no en el de les famlies de Borriana, i noms aix s'entn que s'hagen pujat fins a un 60% els sous mentre al carrer sn cada vegada ms els negocis tancats i les famlies en atur.
Per a Fuster, urgeix un canvi de model perqu Borriana s l'nica cosa que importa encara que per als dos partits en el govern, el seu compte bancari siga el seu nic objectiu. Urgeix un canvi d'actitud, perqu des del despatx no activarem aquesta ciutat que mereix el mxim esfor per a posar en valor el potencial i el talent que tenim la sort de compartir.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana