Burriana: Ciutadans (Cs) demana ms inversi en els PGE per a la regeneraci de la costa sud


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196742_122322/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-11-2020
Ciutadans (Cs) demana ms inversi en els PGE per a la regeneraci de la costa sud

La coordinadora provincial de Ciutadans (Cs) en Castell, Cristina Fernndez, ha informat que "Cs ha esmenat els Pressupostos Generals de l'Estat per a incloure la ms inversi en la regeneraci del litoral sud". "Els municipis d'Almenara, Xilxes, Moncofa, Nules, Borriana i Almassora no poden continuar sobrevivint de pegats, sin que necessiten solucions definitives", ha defensat Fernndez, en la seua visita a Borriana al costat del Sndic i coordinador autonmic, Toni Cant, la portaveu de Cs en la localitat, Mara Jess Sanchs i altres membres de Cs.

La coordinadora ha subratllat que "a causa del canvi climtic els temporals sn ms virulents i regulars, per la qual cosa la nostra costa cada vegada corre ms perill". "Aquesta s una reivindicaci quasi histrica, a la qual ni PP ni PSOE han sabut i volgut donar eixida durant els seus anys de mandat", ha assegurat Fernndez, qui ha subratllat que "les platges s un dels nostres grans patrimonis turstics i que per tant, hem de cuidar i protegir al mxim".

Finalment, la lder provincial ha assenyalat que "en total, Cs ha presentat ms de 300 esmenes parcials destinades a millorar la vida de les famlies, autnoms i pimes, a enfortir la Sanitat i a assegurar una gesti responsable dels Fons Europeus".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana