Burriana: Satine llana una web gratuta per a introduir els negocis de Borriana en l'e-comerce


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197137_122657/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-01-2021
Satine llana una web gratuta per a introduir els negocis de Borriana en l'e-comerce

Satine ha tornat a sorprendre la poblaci. En aquesta ocasi ha llanat una pgina web (deburriana.com) amb la qual pretn que cada comer de Borriana autogestione la seua prpia botiga virtual i puga realitzar vendes online.

L'e-comerce ha arribat per a quedar-se i cada dia t ms pes en la vida dels ciutadans. No obstant aix, la penetraci del comer borrianenc en el mn digital encara est en mnims.

L'eina s totalment gratuta per als comeros i noms poden inscriure's les botigues de Borriana. La web ja est en marxa i els primers empresaris a inscriure's ja han comenat a completar el perfil del seu negoci.

El primer pas ja s'ha donat i els comerciants estan ara inscrivint-se. Per la iniciativa no acaba ac. Ja s'estan preparant noves eines per als empresaris.

La idea s tan senzilla com efectiva: La uni fa la fora i quants ms comeros s'inscriguen i actualitzen el seu lloc, millor ser per a tots i ms atractiva i interessant ser per als clients.

Una iniciativa que arriba just en el dia en qu *Amazon ha anunciat a les ms de 9.000 botigues que operen amb ell, que els repercutir directament a ells el 3% que el Govern ha imposat a les empreses amb una facturaci de ms de 750.000 euros (*Amazon), amb el que al final s el xicotet comerciant el que haur d'assumir aqueix nou impost.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana