Burriana: El PP reivindica inversi en sanitat a la que PSOE i Comproms ignoren en el pressupost


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197142_122662/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-01-2021
El PP reivindica inversi en sanitat a la que PSOE i Comproms ignoren en el pressupost

Els vens de la platja de Borriana continuen esperant que el PSOE rebriga el consultori mdic Verge del Carmen que va tancar l'any passat sine die. L'esquerra s'ha dedicat a desmantellar els recursos dels qui salven vides i ho demostra sense enrogiment donant l'esquena a la sanitat en el pressupost de 2021.
PSOE i Comproms han redut a 20.000 euros la seua inversi sanitria en plena pandmia, quan el que haurien d'haver fet s reservar una quantia prou folgada i potent com per a atendre les necessitats d'un sector al qual el Consell ha abandonat. Tal com ha explicat Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, ning entn aquest desistiment de funcions en plena pandmia, amb consultoris tancats, centres de salut collapsats i plantilles esgotades.
En un escenari dramtic l'esquerra es dedica a afonar encara ms als qui encara tracten de sobreviure a la crisi. Perqu a tirar el tancament a negocis i activitats sn magistrals, per quan toca invertir en recursos sanitaris i rescatar al teixit productiu desapareixen. Mentrestant, els resultats es tradueixen en una taxa del 14,08% d'atur, prop de 2.500 famlies que busquen ocupaci i un departament, el de Serveis Socials, que cada vegada rep ms sollicituds de subsidis.
Des del Partit Popular exigeixen la reobertura del centre de salut Verge del Carmen, la inversi en recursos sanitaris i el refor de les plantilles. No volem que porten a Borriana a la destrucci del seu sector industrial i productiu, per lamentablement, la trista realitat s que la Comunitat Valenciana s la segona autonomia de tota Espanya amb ms atur. Continuarem reclamant inversi per a salvar vides i protecci per als qui donen ocupaci a la nostra poblaci. Donar l'esquena a tots dos sectors en un moment tan crucial s conduir a la nostra ciutat a un escenari dramtic que hem d'evitar coste el que coste els qui tenim responsabilitats pbliques, ha considerat Suay.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana