Burriana: Sant Gregori pateix retards del 95% sobre les previsions d'obres de la prpia empresa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197898_123283/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/5/197898_123283/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197898_123283/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-05-2021
Sant Gregori pateix retards del 95% sobre les previsions d'obres de la prpia empresa

La urbanitzaci de Golf Sant Gregori no va vent en popa. Noms n'hi ha prou amb fer-se un volt per algun dels 2,5 milions de metres quadrats per a veure que alguna cosa no va com era d'esperar.

I s que les diferncies entre el que hauria de ser el PAI hui i el que realment s sn molt grans. Valen les paraules d'un informe tcnic municipal de 'grandssimes diferncies' entre el certificat i el realment fet per a qualificar l'incompliment de les previsions.

Uns retards que se situarien entorn del 95%. s a dir, Golf Sant Gregori noms ha passat a cobrament una quota (la 2), per els tcnics l'han rebutjada i pareix ser que hi ha ms de mig mili d'euros entre el certificat (800.000 ) i el que els tcnics entenen que hi ha realment executat, que podria situar-se entorn dels 250.000 euros.

Si a aquesta xifra se li uneix que el portaveu de VOX a l'Ajuntament de Borriana, Juan Cans, va explicar en l'ltim ple que la urbanitzadora, segons el propi programa d'actuaci d'empresa i adjudicatria de les obres, ja s'haurien d'haver passat a cobrament 5,5 milions d'euros.

s a dir, realment hi ha un incompliment del propi programa d'urbanitzaci que se situa entorn del 95%, o cosa que s el mateix, en els quatre primers mesos d'obres noms s'ha executat el 5% del que ells mateixos havien previst.

Aix, en lloc d'estar el PAI ple de retroexcavadores i grans camions traslladant terra dels vials cap al camp de golf, la realitat s que no s'ha mogut ms terra que la del jaciment rom i que la sega d'herba ha servit de poc, ja torna a tindre vigor i, en algunes zones, ms d'un metre d'altura.

Davant aix, l'Ajuntament que presideix Maria Josep Safont encara no ha donat cap veu d'alarma, ms aviat al contrari, perqu porta ms de mig any sense donar audincia als propietaris de parcelles que encara resideixen en el propi PAI. Fins hui noms s'ha reunit amb l'associaci de propietaris que 'combrega' amb la prpia urbanitzadora, a la qual la prpia alcaldessa sembla defensar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana