Burriana: Burriana ja acumula tres mesos amb els pegats 'de la vergonya'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197930_123312/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/5/197930_123312/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-05-2021
Burriana ja acumula tres mesos amb els pegats 'de la vergonya'

L'alcaldessa i l'edil de via pblica, Maria Josep Safont i Vicent Aparisi, respectivament, no deuen eixir a caminar, o no almenys pel ciclopeatonal del Grau. En cas contrari , no haurien perms que els 'pegats de la vergonya' seguiren ah tres mesos desprs d'aparixer.

Es van obrir els forats el dia de Sant Blai (3 de febrer) per a reparar problemes en el ferm -malgrat el poc temps que portava feta l'obra (setembre de 2019)- i pocs dies desprs es van tapar amb quitr negre al qual havia de seguir un fresat per a deixar-lo com la resta de la zona destinada als vianants.

Per aqueix fresat no ha arribat encara i aix que ja han transcorregut tres mesos. s de preveure que les autoritats municipals poc trepitgen la zona. En cas contrari haurien reclamat a l'empresa -Becsa- que finalitzara el treball. Per no ha sigut aix o almenys no ha actuat encara i aix que hi ha vora 30 pegats de quitr ben negre que destaca sobremanera.

Aqueixos pegats ja van motivar algun post en 'mode irnic ON' de vens cap a l'edil de via pblica, per sembla que Aparisi, una vegada ms, est en una altra ona, o Yamaha!
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana