Burriana: Vens de Sant Gregori acusen l'empresa de tapar les squies i permetre la proliferaci 'indiscriminada i constant' del mosquit tigre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198143_123496/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198143_123496/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198143_123496/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198143_123496/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-06-2021
Vens de Sant Gregori acusen l'empresa de tapar les squies i permetre la proliferaci 'indiscriminada i constant' del mosquit tigre

Vens residents en els terrenys del PAI Golf Sant Gregori han acusat la urbanitzadora, com a mxima responsable de tot quant esdev en el PAI, d'afavorir la 'proliferaci indiscriminada i constant' del mosquit tigre. I s que, asseguren, "han tapat squies just en el seu tram final i amb aix han bloquejat l'eixida de l'aigua". Aix s com, afigen, "les squies acumulen grans cabals d'aigua estancada en els quals es reprodueix i molt el mosquit tigre".

A ms de ser un problema per al cas de grans avingudes d'aigua que baixen per les squies i desprs no poden desguassar per estar tapades les parts finals, "tamb s un problema de salut pblica per afavorir la proliferaci del mosquit tigre".

Entenen que totes aquestes actuacions no sn fruit d'un descuit -no les han solucionades malgrat els advertiments venals i de portar aix diversos mesos- sin que es deuen "a una mesura ms de pressi" perqu abandonen les seues residncies. Unes residncies que asseguren que encara sn seues perqu no els han indemnitzat tot el que devien.

I clar, una vegada reprodut en mosquit *iigre, sin no entn de lmits de municipis -segons s'ha dit en diverses ocasions-, tampoc entn de quedar-se exclusivament en aquesta zona, sin que pot volar fcilment cap a llocs poblats com el Grau, Malva-rosa o Port, entre altres.

s per tot aix pel que reiteren la petici al tinent d'alcalde, Vicent Aparisi, "perqu ordene destapar les squies". Per aquesta petici fins ara ha caigut -asseguren- en sac trencat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana