Burriana: LAjuntament fa una crida a la prudncia per a la Nit de Sant Joan i a evitar reunions multitudinries a Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198236_123584/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-06-2021
LAjuntament fa una crida a la prudncia per a la Nit de Sant Joan i a evitar reunions multitudinries a Borriana

L'Ajuntament de Borriana ha fet una crida a la responsabilitat, prudncia, precauci i cautela i a evitar reunions festives multitudinries en la celebraci de la nit de Sant Joan de dem dimecres 23 de juny i ha instat al respecte de les normes per evitar que es produsquen situacions no desitjades, que podrien provocar contagis i una reculada generalitzada en el control de la pandmia.
L'alcaldessa ha incidit en la responsabilitat municipal, i ha recordat que a travs dun decret de l'Alcaldia signat l'11 de juny, l'Ajuntament impedir enguany tamb, l'accs a les platges i l'encesa massiva de fogueres la nit de Sant Joan, del dimecres 23 al dijous 24 de juny, de manera preventiva, per a evitar reunions multitudinries i, en conseqncia, possibles contagis com a resultat de la situaci epidemiolgica provocada per la Covid-19.
Sobre aquest tema, ha indicat que s'ha desautoritzat l'entrada a la platja i s'ha preparat un dispositiu policial per a evitar conflictes i possibles aglomeracions, i aix poder garantir les mesures de seguretat, per la qual cosa no es podr fer foc ni banyar-se a la platja.
Per aquesta ra, ha assegurat, es prohibir l'accs o la permanncia a les platges, a partir de les 20h del 23 de juny fins a les 9h del dia 24 de juny. Aix mateix, es prohibir l'ocupaci del passeig Martim amb taules, cadires o qualsevol tipus de mobiliari en el mateix horari.
Ahir mateix, la comissi de Turisme de la FVMP va fer pblic l'acord en relaci a les celebracions de la nit de Sant Joan, instant els alcaldes i alcaldesses de la Comunitat Valenciana al fet que prenguen les mesures adequades orientades al tancament de les platges i altres espais tradicionals daquestes celebracions.
Amb la finalitat de donar compliment al que estableix el decret d'alcaldia i a les recomanacions de les autoritats sanitries en referncia a evitar aglomeracions en determinades zones i previndre el contacte, la Policia Local de Borriana ha preparat un dispositiu especial que reforar el servei ordinari amb ms personal i establir un operatiu que comenar a les 19h del dia 23 de juny i s'estendr fins a les 9h del dia 24.
Entre les actuacions previstes, el cap de la Policia Local, Francisco Javier Cataln, ha assegurat que seran similars a les de l'any passat, entre les quals ha destacat el tancament dels accessos de vehicles a la zona de platges en el passeig Martim, a travs del primer i segon entrador, el del QP i el de l'Aloha, des de les 20h, i tamb del recinte del Mercat de la Mar i del seu prquing contigu.
Igualment, ha indicat que es tancaran els accessos a les platges a travs de les passarelles i les zones de bany situades a la Serratella i Santa Brbara. A ms, s'installar cartelleria en el passeig Martim que recorde aquestes mesures, i la zona de platja ser constantment vigilada per la policia de platja.
Per al compliment d'aquestes mesures, es desplegaran els serveis operatius d'agents motoristes de la Unitat de Prevenci (Prevenpol), del Grup de Seguretat i Resposta a les Emergncies, de la Unitat de Policia de Platges, i de la Unitat de Vigilncia i Prevenci Aria (UVIPA), que donar suport amb drons policials.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana