Burriana: Burriana mostra falta de sensibilitat amb les persones amb mobilitat reduda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198358_123685/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198358_123685/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198358_123685/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198358_123685/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-07-2021
Burriana mostra falta de sensibilitat amb les persones amb mobilitat reduda

L'accessibilitat sembla que no s aix de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Borriana. Sembla que s tot el contrari. Noms aix es comprn que es realitzen accions tan desafortunades com les de les imatges que acompanyen aquesta informaci.

Passos de vianants situats on no hi ha rebaixes i rebaixes en la vorera fora dels passos de vianants. Sn accions que no s'han dut a terme en les ltimes, sin que ha transcorregut un temps ms que prudencial com perqu la regidoria de Via Pblica, que dirigeix el primer tinent d'alcalde, Vicent Aparisi, haja tingut temps d'esmenar.

En tots els casos mostrats han transcorregut diversos mesos des que es va realitzar l'actuaci i tot segueix igual, s a dir, sembla que la intenci de fer correspondre el rebaixe en la vorera amb el pas de vianants, s cap.

Un exemple est en l'avinguda exterior del riu Ana i ja fa diversos mesos que es van pintar les places d'aparcament i tamb el pas de vianants. Pintat un pas on no hi havia rebaixe, a pesar que aquest ja estava.

Un altre exemple, en el port. En l'Avingut Mediterrani. Aquest hivern es va realitzar una actuaci d'alament de tota la vorera per a renovar les canalitzacions d'aigua. Malgrat aix, els rebaixes no s'adeqen a la normativa vigent -referent a taulells amb punts i ratlles per a informar les persones cegues- i tampoc es corresponen amb els passos de vianants que, d'altra banda, ja necessiten un repintat que tampoc arriba i aix que ja s estiu i hi ha gran presncia de vens en la zona martima.

Queda clar, doncs, que Via Pblica o no est a favor de trencar barreres arquitectniques -recordar que des de 2019 hi ha un semfor a la meitat de la vorera del carrer Misericrdia que impedeix el pas de persones amb mobilitat reduda i tampoc s'ha fet res- o els ms de 3.000 euros de sou mensual i la dedicaci exclusiva no li arriben per a controlar tots aquests aspectes malgrat estar a simple vista.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana