Burriana: Sant Gregori agonitza: noms queda una mquina


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198381_123707/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-07-2021
Sant Gregori agonitza: noms queda una mquina

Com planta a la qual falta l'aigua i primer marcida les fulles i desprs les deixa caure per a reduir al mxim l'evaporaci del lquid element i el consum d'energia, aix est Golf Sant Gregori. En l'ltim mes i mig ha redut drsticament els ja de per si mateix insuficients mitjans tcnics i humans per a complir amb els terminis d'execuci de la urbanitzaci de Golf Sant Gregori.

Arribats a aquest punt, ja noms queda una mquina, una pala excavadora. Seguint amb el smil de la planta, ja noms li queden dues maniobres ms -retirar l'ltima mquina que li queda i els pocs operaris que pala i aixada en m segueixen en el jaciment- abans d'entrar en la letargia ms absoluta i esperar un 'colp de sort', que arribe la pluja -per a Sant Gregori, en forma d'un inversor i diversos milions d'euros- que aconseguisca reactivar la saba a la planta.

Per si aqueixa pluja 'en forma de milions d'euros -varis-' no arriba prompte, pot ser que siga massa tard i els danys provocats hagen sigut irreversibles.

Per davant, la planta s'enfronta a un dur estiu, amb constants onades de calor que poden afeblir tant la planta que setembre pot ser la 'puntilleta', en lloc de la salvaci.

Molts propietaris veuen que s'acosta la defunci. Diversos dels ms incondicionals han comenat a arrufar les celles. El cristall transparent amb el qual miraven el PAI, est cada vegada ms brut, ms fosc i no s per la presncia de nuvolots en el cel. No, la pluja no arriba ni a base de les dubtoses certificacions -qestionades pels funcionaris-.

Els nuvolots no porten aigua, sin amenacen amb calamarsa, el dels procediments judicials que no sols no cessen, sin que continuen creixent.

I, igual que l'herbaci tronc de la planta ja s'est afeblint, el mscul sembla que deixa apuntar alguna cosa ms que els ossos. Cada vegada sn ms els propietaris de terrenys que asseguren que el problema s que " no hi ha diners", i una cosa semblant va semblar deixar entreveure l'alcaldessa Maria Josep Safont quan en una reuni amb alguns propietaris va dir que si la gent no paga el PAI, no ix.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana