Burriana: 'el Iso forzado' arriba al CMC La Mercé


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/221221_139766/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/221221_139766/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-01-2024
'el Iso forzado' arriba al CMC La Mercé

La regidoria de Cultura inaugura l'exposició 'el Iso forzado' del jove fotògraf burrianense Cristian Lorente Jiménez, més conegut en el terreny artístic com a Cristian LJ Photography a la Sala d'Exposicions del CMC.

Segons Jesús Albiol, 'Cristián ha aconseguit reflectir en la seua creació la unió que produeix un espectacle. Un recorregut pel temps a través de diferents escenaris en els quals l'artista, la il·luminació, l'enquadrament i l'espai escènic conflueixen en una imatge impregnada de bellesa i sensacions a parts iguals.'

Lorente porta quasi una dècada recorrent, càmera en mà, sales, festivals i recintes de concerts realitzant instantànies tant per a mitjans especialitzats com per als seus canals i xarxes pròpies.

En la mostra que ha preparat per a la sala d'exposicions del CMC La Mercé podrem contemplar una àmplia selecció dels seus treballs a peu dels escenaris dels festivals més destacats actualment com el San San Festival, Montgorock, Festival de les Arts, Arenal Sound, etc. i també d'esdeveniments més propers com el Trovam.

En les seues instantànies s'uneixen dos arts tan expressives com són la música i la fotografia. L'objectiu plasma un segon, una expressió, una sensació estètica sobre un escenari. Un fotograma en viu i en directe que transmet el moment de la interpretació i l'estètica de l'enquadrament, un instant irrepetible que forma part, al seu torn, d'un espectacle únic que succeeix sobre unes taules, ja siguen d'una xicoteta sala de concerts, un escenari a l'aire lliure o d'una megaestructura en un macrofestival.

Lorente, consolidat com un dels joves exponents de la fotografia de concerts de la nostra província, busca en la seua fotografia el document gràfic, la confirmació que una gran estrella ha estat sobre un determinat escenari, però també persegueix l'estètica.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 14 de febrer.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana