Burriana: xit en el Teatre Pay amb l'actuaci d'Eterno Mecano


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/223908_141608/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-03-2024
xit en el Teatre Pay amb l'actuaci d'Eterno Mecano

Durant la vesprada d'ahir, el Teatre Pay va acollir l'espectacle 'Eterno Mecano', un tribut simfnic al mtic grup ms icnic del pop espanyol dels anys 80 i 90, de la m de la Banda Simfnica de l'AFB i els cantants Laia Benaches, Aisha Bordas i ngel Bellido d'Infinity Producciones, organitzat per la regidoria de Cultura.

El regidor de Cultura, Jess Albiol, afirma que 'Burriana est responent de manera molt positiva a la nova oferta cultural que la regidoria de Cultura estem proposant en la nostra ciutat. El Teatre Pay ofereix als artistes un ventall de possibilitats molt extens grcies a la seua excellent fitxa tcnica, aquesta avantatge ens permet fer atractiu el Teatre a taquilla portant en cartellera a les grans companyies. Seguim treballant per fer de Burriana un referent cultural de qualitat artstica.'

Els centenars de persones que van omplir el Teatre Pay es van emocionar i ballar amb les canons de la banda madrilenya que sn referncia en el pop espanyol com 'Me col en una fiesta', 'Maquillaje', 'Mujer contra mujer', 'Cruz de navajas' o 'No hay marcha en Nueva York', entre altres.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana