Burriana: El gobierno de Castellon cede parcelas para construir viviendas de proteccion publica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225684_142944/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-04-2024
El gobierno de Castellon cede parcelas para construir viviendas de proteccion publica

El govern de Castell ha aprovat aquest dilluns en la sessi extraordinria de la Junta de Govern Local la cessi gratuta a l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sl de dues parcelles destinades a la construcci d'habitatges de protecci pblica. Una cessi que es produeix desprs que la Generalitat Valenciana anunciara la construcci de 120 nous habitatges pblics en dues parcelles del barri de Censal.

L'alcaldessa ha assegurat que 'aix s fruit del treball coordinat entre el govern municipal i la Generalitat perqu ens vam marcar com a prioritat que fos la legislatura de l'habitatge desprs de vuit anys d'inacci per part dels governs anteriors'.

Es construiran 120 habitatges al barri Censal amb un pressupost de 5,7 milions de fons europeus que es pretenen destinar a les persones que ms ho necessiten, especialment els joves amb dificultats d'accs a l'habitatge.

A ms, la Junta de Govern Local extraordinria tamb ha donat llum verda a les bases d'adjudicaci d'un prstec a llarg termini de 13 milions d'euros per finanar 66 inversions contemplades en el Pressupost de 2024, amb l'objectiu d'executar projectes necessaris i compromesos amb els ciutadans.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana