Cabanes: Cabanes retornar les taxes dels serveis que no es prestaran


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194579_120431/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 20-03-2020
Cabanes retornar les taxes dels serveis que no es prestaran

L'rea econmica de l'Ajuntament de Cabanes est treballant intensament per a mitigar, en la mesura que siga possible, l'impacte econmic del Covid 19. Aix l'alcaldessa, Virginia Mart, ha anunciat que "retornarem les taxes i preus pblics dels serveis que no es presten com s el cas de l'escola infantil".
Aix mateix l'Ajuntament est treballant en coordinaci amb la Diputaci de Castell per a ampliar el termini del perode de pagament d'impostos. Els impostos que estiguen en termini de cobrament s'amplien un mes.
Tamb se suspenen les diligncies d'embargament.
-IBI i altres taxes
D'altra banda Virginia Mart ha recordat que en el municipi el perode de pagament voluntari de l'IBI comena el 6 de juliol, de manera que encara queda temps per a prendre mesures sobre aquest tema. En aquest sentit ha assenyalat que l'Ajuntament efectuar una constant anlisi de la situaci.
-Pagament a provedors
L'alcaldessa ha incidit en qu una de les millors mesures que pot executar el municipi per a autnoms i provedors s mantindre en els actuals termes el pagament. L'Ajuntament abona les seues factures en un termini de 17 dies.
-Atenci social
En un altre ordre l'Ajuntament est desenvolupant amb normalitat el servei d'atenci domiciliria. Aix mateix des de l'rea de Serveis Socials s'est realitzant un seguiment constant de la situaci de les persones que necessiten ajuda i es destinaran ms recursos si la situaci el requereix.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana