Cabanes: Cabanes celebra el plenari per internet


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194773_120544/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 27-03-2020
Cabanes celebra el plenari per internet

El ple ordinari del mes de mar a Cabanes es va celebrar ahir de manera diferent a l'habitual. I s que, a causa de la crisi sanitria provocada pel COVID19 i l'Estat d'Alarma que crida als ciutadans i ciutadanes a romandre a casa, el ple s'ha realitzat de manera telemtica.

Aix, tant els representants de l'equip de govern (PSOE) com de l'oposici (PP i Comproms) van utilitzar una aplicaci de vdeo en directe per a dur a terme la sessi plenria.

La secretria municipal, tamb de manera telemtica, va ser l'encarregada de marcar els torns de paraula per a fer possible el bon funcionament de la sessi. Aix mateix, l'apartat de precs i preguntes s'ha fet a travs de la seu electrnica de l'Ajuntament. L'equip de govern va demanar a l'oposici que les preguntes s'enviaren de manera escrita i hui mateix oferiran resposta. Una prctica diferent a l'habitual per que ha sigut molt ben acollida per tots els participants en el ple en una situaci com l'actual.

Cabanes ha impulsat i promogut aix una manera de continuar amb la labor poltica municipal malgrat les circumstncies excepcionals que es viuen amb la pandmia de Coronavirus, sempre pensant a continuar buscant el benestar dels vens i venes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana