Cabanes: Els efectes de la borrasca Gloria retrasen l'obertura de la platja de Cabanes al 15 de juny


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195632_121352/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 31-05-2020
Els efectes de la borrasca Gloria retrasen l'obertura de la platja de Cabanes al 15 de juny

L'Ajuntament de Cabanes est treballant des de fa setmanes per a organitzar l'afluncia a la platja durant aquest estiu i tamb per a tindre-la a punt per al 15 de juny. El consistori est treballant bra a bra amb els cmpings que han anunciat la seua obertura per a aqueixa data.

Encara sn patents els terribles efectes de la borrasca Gloria en la faana martima. Cabanes ha sigut un dels primers municipis de la provncia on la direcci general de Costas ha iniciat les obres de regeneraci costanera. Aix mateix el consistori se suma amb l'empresa de manteniment contractada a aquest efecte.

D'altra banda la localitat ja est elaborant el pla de contingncia que s'exigeix als municipis per a accessos i ubicaci dels banyistes a la platja seguint les recomanacions de l'Institut de Qualitat Turstica i Turisme Comunitat Valenciana.

L'alcaldessa, Virginia Mart, acompanyada de la regidora Ana Siurana han coordinat, in situ, com ser la manera ms eficient per a distribuir l'espai existent. En la trobada tamb ha estat present el responsable de l'empresa del manteniment de les platges.

L'Ajuntament est dissenyant el pla de desinfecci de les installacions, els accessos, els espais i les distncies de seguretat per a tractar que tot es realitze de la forma ms organitzada possible.

Des de l'Ajuntament es planteja la separaci de les zones de passeig amb les zones on se situen les tovalloles i ombrelles per a mantindre les distncies necessries.

En aquest sentit des de l'Ajuntament s'ha apellat a la responsabilitat dels usuaris per a mantindre la distncia de seguretat i mesures de prevenci oportunes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana