Cabanes: Els mosquits s'acarnissen amb els llauradors de Cabanes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195660_121379/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 03-06-2020
Els mosquits s'acarnissen amb els llauradors de Cabanes

La plaga de mosquits que s'estn per la provncia ha generat dures queixes d'agricultors de Cabanes que han vist com la seua labor en el camp es veia condicionada per la presncia del dpter. s impossible fer les tasques en la zona de cultiu si hi ha una plaga, com sn els mosquits, que estan provocant greus picades entre els treballadors.
Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, ha denunciat la situaci crtica en la qual es troba la localitat desprs si es fes eco de la queixa de molts llauradors que veuen impossibilitada la seua tasca en el camp. I en un moment de crisi econmica provocada per la tragdia sanitria del coronavirus, no podem generar ms problemes als qui viuen de la terra, ha assenyalat la regidora.
La moci que el PP presentar a Cabanes exigeix la coordinaci de l'ajuntament amb entitats supramunicipals, Consell i Diputaci. s clar que si els tractaments a nivell local no sn eficaos, haurem de ser ms eficaos i recrrer a altres institucions per a coordinar accions. I en aqueix escenari entren tant la Generalitat Valenciana, amb les brigades antimosquits que va anunciar al novembre de 2018 i de les quals hui res se sap, i tamb la Diputaci Provincial, com a ajuntament d'ajuntaments que ha de vetlar pel benestar del nostre municipi.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana