Cabanes: El PP aconsegueix crear una taula de dileg a Cabanes per a controlar la superpoblaci de senglars i conills


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198452_123771/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 03-08-2021
El PP aconsegueix crear una taula de dileg a Cabanes per a controlar la superpoblaci de senglars i conills

El Partit Popular de Cabanes ha aconseguit crear una taula de dileg en la localitat per a treballar en la cerca de solucions que permeten mantindre un equilibri entre l'activitat agrcola i la presncia de senglars i conills.
La superpoblaci d'espcies cinegtiques que ha provocat danys quantiosos a agricultors, accidents en carretera i atacs fins i tot en zones residencials no s una qesti menor, ha considerat Ana Obiol, portaveu del PP en la localitat de la Plana Alta. Precisament per aix, el PP va presentar en el ple de l'Ajuntament de Cabanes la setmana passada una iniciativa dirigida a desenvolupar accions que permeten l'equilibre entre totes dues parts d'una forma coordinada, controlada i assenyada
La iniciativa, que el PSOE va demanar que quedara sobre la taula, finalment va decaure per l'acord aconseguit entre els grups per a aconseguir crear un frum de debat que de la m d'agricultors i caadors treballe en la cerca de solucions. Desitgem que aquesta taula servisca per a avanar en solucions prctiques. No volem que noms els servisca per a fer-se la foto, ha assenyalat Obiol.
De fet, el PP de Cabanes ja ha mantingut reunions tant amb agricultors com amb caadors. Perqu mentre els primers sn vctimes de danys causats per aquestes espcies cinegtiques, els segons sn assenyalats per PSOE i Comproms com a nics responsables del control d'aquestes poblacions. I el que hem de fer s trobar mesures prctiques i tils, no criminalitzar a tercers de mesures que el Consell no imposa perqu noms practica l'ecologisme de sal.
En aquest sentit, des del PPCS ja hem mantingut reunions a nivell provincial a Torreblanca, el juny passat, i s'han desenvolupat iniciatives a tots els nivells (local, provincial i autonmic) per a ser eficaos. Esperem aconseguir-ho a Cabanes, ha assenyalat Obiol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana