Castelló: Marta Barrachina i Lluís Gandia uneixen forces en un únic projecte per al *PPCS

Castelló | General | 14-04-2021
Marta Barrachina i Lluís Gandia uneixen forces en un únic projecte per al *PPCS

Marta Barrachina i Lluís Gandia uneixen forces. Els dos candidats a presidir el Partit Popular de la província de Castelló Marta Barrachina i Lluís Gandia anuncien la integració de tots dos projectes en un només, segons la reunió que han mantingut aquesta mateixa vesprada a Vall d'Alba. “Des d'aquest moment només hi ha un PP, el de tots els homes i dones d'aquesta província. Estem preparats per a eixir a guanyar la confiança dels castellonencs”, ha afirmat Marta Barrachina, que es converteix d'aquesta manera en l'única aspirant a ser la pròxima presidenta del Partit Popular de la província de Castelló en el XV Congrés i la celebració del qual està prevista per al pròxim 8 de maig en la capital de la Plana.

Castelló: Carmina Ballester: 'El meu projecte integra i escolta'

Castelló | General | 04-04-2021
Carmina Ballester: 'El meu projecte integra i escolta'

Pregunta: El PP de Castelló ha obert un procés de primàries històric com el que Pablo Casado va liderar per a ser investit president per les bases. Quina opinió li mereix aquesta convocatòria?

Castelló: Ballester centra la seua aposta per la renovació del PPCS en la llibertat, la gestió i l'orgull de Castelló

Castelló | General | 03-04-2021
Ballester centra la seua aposta per la renovació del PPCS en la llibertat, la gestió i l'orgull de Castelló

La candidatura de Carmina Ballester i el seu equip per a renovar el Partit Popular de Castelló ha explicat hui, dins de les visites a les diferents agrupacions locals de la província, que la seua aposta per un nou *PPCS passa per la llibertat, la gestió i l'orgull de Castelló.

Castelló: Marta Barrachina: 'Els veïns dels Ports no necessiten clans familiars, sinó tindre les mateixes oportunitats que la resta dels castellonencs'

Castelló | General | 03-04-2021
Marta Barrachina: 'Els veïns dels Ports no necessiten clans familiars, sinó tindre les mateixes oportunitats que la resta dels castellonencs'

Els veïns dels Ports no necessiten clans familiars, sinó tindre les mateixes oportunitats que la resta dels castellonencs. Les distàncies no poden convertir-se en barreres a l'hora que els veïns i veïnes de l'interior nord de Castelló gaudisquen dels mateixos serveis que els qui viuen en la costa”. D'aquesta manera s'ha pronunciat la candidata a la presidència del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, en la seua visita al Santuari de la *Balma de *Zorita i a Morella, en una ruta en la qual ha estat acompanyada del portaveu del PP en la capital dels Ports, Jesús *Lecha.

Castelló: El nord de la província es bolca amb la candidatura de Luis Gandia per a presidir el Partit Popular de Castelló

Castelló | General | 03-04-2021
El nord de la província es bolca amb la candidatura de Luis Gandia per a presidir el Partit Popular de Castelló

Luis Gandia ha presentat en el dia de hui els 130 avals, una xifra molt superior als 75 avals que fixen els estatuts, que li permetran ser candidat a la presidència provincial del Partit Popular de Castelló.