Castelló: El PSPV-PSOE ha celebrat aquest matí la seua primera reunió amb els candidats i candidates al Congrés, Senat i Corts Valencianes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183291_110799/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183291_110799/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-03-2019
El PSPV-PSOE ha celebrat aquest matí la seua primera reunió amb els candidats i candidates al Congrés, Senat i Corts Valencianes

 La maquinària electoral socialista està a ple rendiment. Dimecres que ve se celebrarà el primer acte a la província de Castelló, en els salons de l'Hotel Intur, on el President Puig i el candidat independent, Carlos Laguna, protagonitzaran un diàleg obert amb els representants de la societat civil.


La maquinària electoral del PSPV-PSOE a la província de Castelló està perfectament greixada i treballant a ple rendiment. Després de l'aprovació definitiva de les candidatures en el dia d'ahir per part del Comité Federal, en el matí de hui ja s'ha celebrat en la seu de Castelló la primera reunió del secretari general i el coordinador de campanya amb els diferents integrants de les candidatures al Congrés, al Senat i a les Eleccions Autonòmiques.
Així, el secretari general, Ernest Blanch, ha informat els assistents que el primer acte del partit se celebrarà dimecres que ve dia 20 de març a les 19.30 hores en els salons de l'Hotel Intur, on el President Puig inaugurarà la sèrie de Diàlegs que protagonitzarà per tota la Comunitat Valenciana. El primer es realitzarà a Castelló i consistirà en un diàleg obert amb la societat civil del propi President i del candidat independent en la llista autonòmica, Carlos Laguna, qui fins ara era president de Cocemfe Castelló i Cocemfe Comunitat Valenciana.
Una vegada conclosa la reunió, la cap de llista al Congrés per Castelló, Susana Ros, ha manifestat que ?el 28 d'abril els ciutadans i ciutadanes de Castelló hem de triar l'Espanya que volem; i la que volem els socialistes és una Espanya que avança i no retrocedeix, l'Espanya del diàleg i no la de la crispació, una amb més drets socials i igualtat, una Espanya de tots i totes?.
Per part seua, el candidat nombre 1 al Senat, Artemi Rallo, ha assenyalat que ?el 28 d'abril ens la juguem, és necessari que hi haja una àmplia participació, per a seguir avançat, per a impedir una involució en drets. És fonamental la mobilització de tots els ciutadans perquè les urnes s'òmpliguen de vots de progrés i de llibertat?.
Per part seua, la consellera i candidata número 2 per Castelló a les eleccions autonòmiques, María José Salvador, ha explicat que ?el 28 d'abril tots hem d'eixir al carrer i expressar la nostra voluntat; hem de decidir si volem continuar avançant o fer un pas arrere?. I per a continuar avançant, ?és necessari que el President Puig ho continue sent?. A més, ha argumentat que ?el 28 d'abril tenim la primera cita històrica per a parar a la dreta, tant a Madrid com a la Comunitat Valenciana?.
Finalment, el candidat independent a les Corts Valencianes, Carlos Laguna, ha manifestat que continuarà treballant pels grups més vulnerables? i que creu que ?la societat valenciana ha de donar la seua confiança al President Puig valorant la positiva gestió del Govern del Botànic, que ha aconseguit retornar a les persones més necessitades part d'aquelles retallades i de l'injust copagament que van aplicar els governs del Partit Popular?. Laguna ha volgut fer una crida a totes les persones ?a omplir de vots les urnes el 28 d'abril perquè ens juguem molt?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana