Castelló: El guanyador del Goya per la banda sonora de El Reino Oliver Arson imparteix una classe magistral en el cicle Encontres Musicals


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 25-05-2019
 


Explicarà el procés creatiu per a compondre bandes sonores

El guanyador d'un Goya en l'edició de 2019, Oliver Arson, serà el convidat de la sessió del cicle «Encontres musicals» que organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló i Born! Music es realitzarà el dimarts 28 de maig de 2019 a partir de les 19.30 hores en el Menador espai cultural (Plaça Hort dels Corders, 4 de Castelló de la Plana).

Olivier Arson explicarà el procés creatiu que hi ha darrere de la seua última banda sonora per a El Reino i la seua experiència sobre la música al cinema. Per a això, aprofundirà sobre els mètodes de composició posant l'accent principalment en la seua relació amb les imatges i el guió. La ponència finalitzarà amb un torn de preguntes on les persones assistents podran intercanviar impressions amb el compositor.

Olivier Arson (París, 1979) és un compositor i productor francès. Compon música electrònica d'una gran potència cinemàtica amb influències que van des dels pioners del ambient fins a l'electroacústica i la música industrial. Amb el seu projecte TERRITOIRE, explora les tensions entre processos electrònics, instrumentació experimental i fragments narratius. És autor de les bandes sonores dels thrillers de Rodrigo Sorogoyen El Reino (2018) pel qual guanyà el Premi Goya a Millor Música Original, i Quien Dios Nos Perdone (2016) i la sèrie TV La Zona (Movistar+, 2017). És també fundador del segell avant-garde E/C.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana