Castellˇ: Castellˇ posa en marxa Divercuina de tardor amb tallers gratu´ts de cuina per a 180 xiquets


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188589_115261/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188589_115261/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castellˇ | General | 14-09-2019
Castellˇ posa en marxa Divercuina de tardor amb tallers gratu´ts de cuina per a 180 xiquets
Ribera destaca l'aposta per a posar en valor els productes locals i acostar els mercats de Castellˇ al p˙blic infantil
La Regidoria de Consum Sostenible ha posat en marxa l'ediciˇ de tardor del programa Divercuina de la Terreta amb dos tallers gratu´ts celebrats aquest dissabte en el districte centre de Castellˇ i dirigits al p˙blic infantil de 6 i 11 anys. Aquest programa, pel qual passaran 180 xiquets i xiquetes en sis semanes, persegueix fomentar els productes de proximitat i convertir als mÚs xicotets en prescriptors dels seus pares, potenciant aixÝ el consum dels productes de 'km 0' en la cistella familar, a mÚs de promocionar la gastronomia local entre els xiquets i xiquetes.

"Des de la Regidoria de Consum Sostenible de l'Ajuntament de Castellˇ volem promoure el consum dels productes de proximitat i posar en valor la gastronomia local, especialment en aquesta etapa, en la qual es desenvolupa el gust pels aliments", ha destacat la regidora de l'Órea, Mary Carmen Ribera.

En aquesta ediciˇ de tardor de Divercuina passaran 180 xiquets i xiquetes en 12 tallers que se celebraren en diferents punts de la Castellˇ des d'aquest dissabte fins al 26 d'octubre. Aquest programa es desenvolupa amb gran acolliment des de 2017, i ja han passat mÚs de mil xiquets i xiquetes.

Els pr˛xims tallers es desenvoluparan el 21 de setembre en el Mercat de Sant Antoni (districte Oest), el 28 de setembre en la plaša Miquel Peris i Segarra (districte del Grau), el 5 d'octubre en la plaša Vilanova d'Alcolea de Castellˇ (districte Sud), el 19 d'octubre en la plaša Primer Vaig moldre (districte Nord) i el 26 d'octubre en la plaša Doctor *Mara˝ˇn (districte Aquest).

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana