Castelló: El Teatre del Raval desplega la catifa roja per a celebrar el cicle de cinema en valencià


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190479_116866/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-11-2019
El Teatre del Raval desplega la catifa roja per a celebrar el cicle de cinema en valencià

Cartellera de luxe en el cicle de cinema en valencià programat per la regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià per aquesta tardor. Les projeccions es faran al Teatre del Raval els dijous 14, 21 i 28 de novembre i formen part de les activitats del departament per tal de fomentar l'ús de la llengua, motiu pel qual l'accés serà gratuït amb invitació prèvia.

El regidor de l'àrea, Francesc Mezquita, ha destacat "la qualitat dels títols d'aquest cicle amb el qual volem projectar la cultura en valencià en pantalla gran i donar-li el protagonisme que es mereix". L'edil ha convidat tota la població a "omplir el Raval" amb una de les propostes més esperades del calendari cultural municipal.

Així doncs, per al dia 14 de novembre a les 20.00 hores, està programada la reproducció de la pel·lícula 'Demà comença tot', en la qual l'aparició d'una filla que desconeixia. En un intent de trobar una mare sense èxit, va passant el temps ii mentre la xiqueta va creixent i portant una vida divertida. Huit anys després la mare torna per recuperar a la seua filla.

Per al 21 de novembre, 'La dona del segle' serà el film projectat on una jove treballadora criada en un orfenat intenta guanyar-se la vida mentre investiga si és la filla d'un conegut pintor i la seua musa. Finalment, per al dijous 28 de novembre a les 20.00 hores, es reproduirà la pel·lícula 'La vida sense la Sara Amat', on Pep està completament enamorat d'una xica del poble dels avis, però un dia, aquesta xica, Sara Amat, desapareix sense deixar rastre. En unes hores, Pep se la troba amagada en la seua habitació i ella li explica que ha fugit de casa.

Recollida d’invitacions

Les persones interessades a assistir a les projeccions, podran passar a recollir les entrades a partir pel Negociat de Normalització Lingüística (tercera planta del Menador) en horari de 09.00 a 14.00 hores. A més, es reservaran unes 50 entrades de cada pel·lícula que es podran obtenir en les taquilles del Teatre del Raval el mateix dia de les projeccions.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana