Castelló: Castelló destina 32.670 euros a associacions de gent major per al foment d'activitats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190577_116962/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-11-2019
Castelló destina 32.670 euros a associacions de gent major per al foment d'activitats


Ribera destaca el compromís de l'Ajuntament en la defensa i foment d'iniciatives en favor d'un envelliment actiu

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat la concessió de subvencions a associacions de gent major de la ciutat destinades al foment d'activitats. Fins a 30 associacions es beneficiaran d'una ajuda econòmica de 1.089 euros cadascuna per a fomentar l'ocupació productiva del temps lliure, la participació social i la millora de la qualitat de vida de les persones majors. En total, la regidoria de Gent Major destinarà 32.670 euros al foment de les activitats desenvolupades per les associacions.

La regidora de Gent Major, Mary Carmen Ribera, ha destacat el compromís de la ciutat amb els seus majors: "Castelló defensa i fomenta un envelliment actiu que integre i involucre a les persones majors en el creixement de la ciutat". Per a la regidora, aquest col·lectiu constitueix "una part fonamental de la societat castellonenca de la qual totes i tots podem aprendre molt".

Totes les associacions de gent major que es van presentar a la convocatòria de subvencions publicada el 26 de setembre de 2019 han complit amb els requisits i presentat la documentació pertinent. Per això, s'ha optat per dividir el total del pressupost entre tots els col·lectius, per la qual cosa cadascun d'ells rebrà un import de 1.089 euros per a la realització de diverses activitats d'oci i ocupació del temps lliure. El termini per a la justificació de la subvenció s'ha ampliat fins al 22 de novembre de 2019 per a assegurar que les entitats disposen d'un espai de temps raonable.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana