Castelló: Marco destaca l'aposta de Castelló en inversió social en la visita a la nova seu de l'AECC


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192398_118542/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-01-2020
Marco destaca l'aposta de Castelló en inversió social en la visita a la nova seu de l'AECC


L'Ajuntament concedeix 120.000 euros al finançament del projecte per a ampliar i millorar l'atenció dels usuaris

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, han visitat les instal·lacions de la nova seu de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) situada en el Passeig Ribalta. La nova seu ha comptat amb un finançament de 120.000 euros per part de l'Ajuntament de Castelló, una ajuda destinada a millorar i incrementar l'atenció oferida per l'associació als seus usuaris.

Durant la seua visita, l'alcaldessa ha recalcat el compromís de l'equip de govern amb la ciutadania de Castelló i la "aposta decidida" per les polítiques encaminades a millorar el benestar social i l'atenció de les persones. "Aquesta seu és un exemple d'això, gràcies a aquestes noves dotacions la AECC disposa de millors instal·lacions perquè puga ampliar l'atenció i cobrir noves necessitats", ha indicat.

Marco ha apuntat que aquesta inversió social se suma a altres realitzades pel consistori per a ampliar la xarxa d'atenció especialitzada a la ciutat. Entre elles, el nou centre d'Alzheimer La Pineda i la pròxima posada en marxa del primer centre de dia de l'Associació de Síndrome de Down de Castelló, que ha comptat amb una recent inversió de més de 86.000 euros per part de l'Ajuntament.

Per part seua, el regidor de Benestar Social, José Luis López, ha destacat que, amb aquestes noves instal·lacions, "la AECC disposarà d'una seu més actual i funcional per a donar continuïtat als projectes que l'associació ja té en marxa". La inversió permetrà a més incrementar l'atenció en totes les àrees en les quals l'associació detecte que hi ha necessitats que cobrir.

López ha apuntat que la subvenció concedida per a la nova seu persegueix facilitar un nou espai perquè l'associació puga continuar l'atenció i estendre-la a altres necessitats biològiques, psicològiques i socials per a pacients i familiars. A més, el nou local permetrà a més incorporar noves atencions i serveis.

El projecte ha tingut un cost total de 346.661 euros, dels quals 120.000 han sigut subvencionats per l'Ajuntament de Castelló per a la realització de les obres de rehabilitació necessàries.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana