Castelló: VOX Castelló se suma a la Caravana 'per Espanya i la seva llibertat' de el 23 de maig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195456_121191/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-05-2020
VOX Castelló se suma a la Caravana 'per Espanya i la seva llibertat' de el 23 de maig

VOX ha anunciat oficialment, i llançat el cartell, la caravana per Espanya i la seua llibertat que recorrerà el 23 de maig els carrers principals de totes les capitals de província, entre elles les de Castelló.
Des de VOX afirmen que milions d'espanyols volen mobilitzar-se contra el govern de l'atur i la misèria que pretén emmordassar als espanyols no permetent-los exercir el seu legítim dret a manifestar-se.
Els espanyols volen eixir de manera segura, i complint els protocols sanitaris, amb la seua bandera per a dir NO al Govern *socialcomunista.
El partit que lidera Santiago Abascal utilitza ja en les *RRSS el *HT #*FaseLibertad per a exigir que els donen els permisos per a poder celebrar la caravana.
La caravana combinarà el dret a manifestació o expressió amb la salvaguarda de la bona salut de tots. VOX ha comunicat a les subdelegacions del Govern que realitzaran les manifestacions en cotxes perquè no hi haja dubte que no puga haver-hi contagi. VOX vol que els espanyols puguen eixir a expressar el que asseguen.
“Estem observant, afirmen, que el ministeri de l'Interior està preocupat per la llibertat que estan exercint els espanyols i estan enviant a la policia a limitar alguns drets. Amb més motiu hem d'exercir el nostre dret, per això animem als espanyols que tinguen ganes d'expressar les seues opinions ho facen el 23 de maig. “
Iván Espinosa dels Esquivadors, ha declarat hui, sobre els permisos sol·licitats a les subdelegacions del Govern, que: ”No hem rebut resposta, però esperem que siga positiva. El contrari seria confirmar que vivim en un estat d'excepció. El Govern diu que això no és cert, per això estem segurs que no limitaran aqueix dret d'expressió i reunió conforme a la normativa i sense posar en risc la salut de ningú”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana