Castelló: El COMCAS celebra els seus 125 anys de compromís amb la medicina i la societat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/6/207916_131473/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/6/207916_131473/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 02-06-2023
El COMCAS celebra els seus 125 anys de compromís amb la medicina i la societat

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) ha iniciat un programa d'actes per a celebrar el seu 125 aniversari. Des de demà i al llarg del mes de juny tindran lloc una sèrie d'esdeveniments esportius, socials i culturals, que se centraran especialment en el Dia del Metge. La institució, que es va constituir al mes d'agost de 1898, ha sigut referent de l'associacionisme a la província en més d'un segle d'activitat.

El Col·legi de Metges ha destacat per la formació, la investigació i la divulgació de la ciència mèdica, amb la defensa dels interessos dels seus col·legiats i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans en el centre de la seua labor. La presidenta del COMCAS, la doctora Eva Suárez, destaca la dedicació dels metges davant 'els canvis produïts en l'últim segle, en el qual hem assistit a una transformació de la societat i la medicina'.

Entre els actes organitzats destaquen una conferència del doctor Alejandro Font de Mora el 14 de juny, una gala especial en honor a la patrona dels metges el 22 de juny, i una exposició sobre més d'un segle de vida d'aquesta institució que s'inaugurarà a finals del mes de juliol. A més, s'han organitzat actes socials i esportius que se celebraran durant el mes de juny.

L'exposició sobre la història del COMCAS comptarà amb panells que combinaran informació, fotografies i documents històrics, i oferirà una oportunitat única per a conèixer més sobre el llegat de la institució mèdico-col·legial. El programa d'actes ha estat dissenyat per a commemorar els 125 anys de compromís del COMCAS amb la medicina i la societat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana