Castelló: La primera ZumbaNadal solidaria llena el parc de Rafalafena


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219064_138357/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-12-2023
La primera ZumbaNadal solidaria llena el parc de Rafalafena

Les activitats que l'Ajuntament de Castelló ha programat per Nadal continuen omplint els carrers i places de la ciutat, aquesta vegada ha sigut amb la primera Master Class solidària de ZumbaNadal que durant la matí ha omplert el parc de Rafalafena i els beneficis de la rifa han sigut destinats a l'Associació Marta i Maria CLN6.

A ritme de Zumba han sigut multitud de castellonencs i visitants que estan passant aquests dies de pont en la ciutat els que s'han unit per gaudir de l'ambient festiu a la capital.

El regidor de Participació Ciutadana i Barris, Paco Cabanero, juntament amb la regidora de Benestar Social, Maica Hurtado, i la regidora de Festes, Noelia Selma, han agraït a les entitats col·laboradores la seua implicació que ha fet possible la rifa entre els assistents, amb l'ànim de recaptar fons per a l'associació castellonenca Marta i Maria CLN6.

Una associació que té la finalitat de donar a conéixer la malaltia de Batten CLN6 i recaptar fons per a la seua investigació i per a poder atendre les persones afectades per aquesta patologia, proporcionant ajudes tècniques o donacions per a cobrir despeses de tractaments.

Esperem que aquesta Master Class solidària siga la primera de moltes que poguem organitzar a la ciutat amb igual o major èxit de participació com la d'avui. Esperem repetir moltes Nadals més aquesta experiència que busca fer partícip a la ciutadania, des d'una perspectiva solidària, perquè tots puguen gaudir dels més de 250 actes programats per a totes les edats, arribant a tots els barris i districtes de Castelló'', ha assenyalat el regidor Paco Cabanero.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana