Castelló: Compte enrere per a Marató bp Castelló i 10k FACSA Castelló, amb dispositiu de seguretat de 232 persones


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223234_141117/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 19-02-2024
Compte enrere per a Marató bp Castelló i 10k FACSA Castelló, amb dispositiu de seguretat de 232 persones

Els corredors i corredores es preparen per a viure la seua última setmana de preparació abans que arranque la XIV edició de Marató bp Castelló i la XI edició de 10k FACSA Castelló.

Aquest matí, a l'Ajuntament de Castelló, s'ha dut a terme una roda de premsa on s'han desgranat les dades més importants de la competició, entre ells el dispositiu de seguretat previst per al dia 25 de febrer.

A l'acte han acudit Maica Hurtado, regidora d'Esports a l'Ajuntament de Castelló; Antonio Ortolà, regidor de Seguretat i Emergències i Juanma Medina, director de la Marató bp Castelló i 10k FACSA Castelló, així com representants de FACSA com a patrocinadors principals de la prova de 10 quilòmetres.

Antonio Ortolà ha detallat el dispositiu especial de la prova que es desplegarà aquest diumenge i ha afirmat que "dins dels esdeveniments que es realitzen a la ciutat de Castelló durant l'any, aquest, juntament amb el dispositiu que es du a terme en Magdalena, és on més agents es disposen al mateix temps. En concret hi haurà 118 policies locals i agents de mobilitat urbana cuidant del tràfic i de l'ordre en la prova, a més de 114 persones de voluntariat."

Pel que fa a qüestions purament esportives, Juanma Medina ha transmès que la intenció en la marató és baixar enguany les marques rècord de la prova que, a més, coincideix amb la celebració del Campionat d'Espanya Marató Màster, en el qual hi ha actualment 84 atletes inscrits.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana