Castelló: Regidor de Salut Pública destaca la importància dels plans de salut a les empreses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224495_142045/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-03-2024
Regidor de Salut Pública destaca la importància dels plans de salut a les empreses

Luciano Ferrer, regidor de Salut Pública, ha participat a la taula rodona 'Plans de Salut i Benestar' de la segona edició de la Cursa de les Empreses de la Cambra de Comerç de Castelló.

La Cambra de Comerç de Castelló ha acollit la II edició de la Cursa de les Empreses, una iniciativa que té l'objectiu d'aportar valor al teixit empresarial castellonenc a través de l'intercanvi d'idees de referents del sector. En aquesta ocasió, la taula rodona ha versat sobre 'Plans de Salut i Benestar', i ha comptat amb la presència de Luciano Ferrer, regidor de Salut Pública.

També han participat Saul Viciano, CEO de Saul Brand i organitzador de l'esdeveniment; Rosa Sagredo, directora de Recursos Humans de Huhtamaki Spain; Helios García, Director de Qualitat, Seguretat i Medi Ambient en Grup Simetria; i Isabel Campesino, Cap d'Operacions Portuàries de l'Autoritat Portuària de Castelló. En la trobada s'ha exposat la importància que els plans de salut a les empreses siguin transversals i s'interioritzin perquè es conjuguen i formin part dels objectius estratègics.

Per a Ferrer, 'aquestes iniciatives són fonamentals per visibilitzar la importància de fomentar el benestar físic en l'àmbit empresarial. Quan parlem d'empreses amb valors ens referim a entitats que prioritzen la salut dels seus treballadors per damunt de qualsevol rendiment econòmic, cosa que resulta imprescindible en la societat actual'.

L'edil també ha destacat que 'cuidar la salut dels empleats no només els beneficia ells individualment, sinó que també contribueix positivament en el rendiment general de l'empresa'. En aquest sentit, ha explicat que 'quan els treballadors se senten valorats, estan més motivats i compromesos. Aquesta mentalitat, centrada en el benestar integral de la persona, reforça el teixit empresarial i social'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana