Castelló: El Patronato de Turismo aprueba 98.000 euros en subvenciones para la Asociacion Grao Centro Gastronomico, ADEPLA y Gremi de Forners


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/225085_142517/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-03-2024
El Patronato de Turismo aprueba 98.000 euros en subvenciones para la Asociacion Grao Centro Gastronomico, ADEPLA y Gremi de Forners

EEl Consell Rector del Patronat de Turisme s'ha reunit avui en sessió extraordinària per aprovar l'lliurament de tres subvencions per un valor total de 98.000 euros a l'Associació Grau Centre Gastronomic, ADEPLA i al Gremi de Forners. Arantxa Miralles, presidenta del Patronat i regidora de Turisme, ha explicat que aquesta inversió és una mostra més que comptem amb el teixit associatiu local per impulsar un turisme de qualitat i consolidar una oferta descentralitzada que continue atractiva durant els 12 mesos de l'any. En una clara a posta per promocionar la cultura gastronòmica local, els subvencions que s'han aprovat per a l'Associació del Grau Centre Gastronomic i per al Gremi de Forners són de 9.000 euros per a cadascuna. Volem que aquestes dues associacions compten amb tot el suport possible de l'Ajuntament perquè puguen dur a terme el pla d'acció que hem desenvolupat conjuntament per a la promoció turística de la nostra gastronomia, ha assenyalat Miralles.

La subvenció que s'ha aprovat per a ADEPLA és d'un import de 80.000 euros i te l'objectiu de fomentar i millorar la imatge turística de la ciutat i els seues platges en totes els seues vessants. La regidora de Turisme ha argumentat que comptem amb ADEPLA per desenvolupar el millor pla d'explotació dels nostres platges a través d'una sèrie d'accions entre els quals podem destacar el tan esperat Festival del Vent com a inauguració de la temporada estival.

En el Consell Rector també s'ha aprovat l'ampliació del 20% del contracte de manteniment, neteja, buidatge i subministrament de fosses septiques del pàrquing de caravanes de la platja del Gurugu. L'objectiu és augmentar la freqüència de neteja i buidatge de la fossa septica a causa de l'alta demanda, incrementant el pressupost màxim del contracte en 2.684 euros arribant als 15.677,29 euros en el contracte anual.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana