Castelló: Carrasco: `Con `Escala a Castello' y el `Fin de Semana Marinero' reforzamos el vínculo puerto-ciudad y desestacionalizamos nuestra oferta turística'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225561_142857/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/225561_142857/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 04-04-2024
Carrasco: `Con `Escala a Castello' y el `Fin de Semana Marinero' reforzamos el vínculo puerto-ciudad y desestacionalizamos nuestra oferta turística'

La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha participat avui en la rebuda als vaixells participants en una nova edició de ``Escala a Castelló'', que es celebrarà entre el 5 i el 8 d'abril. Un acte en el qual també han estat presents autoritats locals i regionals.

Carrasco ha destacat que la ciutat de Castelló compta amb un Port de referència en el Mediterrani. L'esdeveniment comptarà amb 12 vaixells que podran ser visitats de forma gratuïta durant el cap de setmana.

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha donat la benvinguda als capitans i ha agraït el compromís de l'Ajuntament amb l'esdeveniment. S'espera l'assistència d'al voltant de 100.000 visitants.

El `Cap de Setmana Marinero' oferirà diverses activitats com a mercat, visites guiades, desfilades, zona d'artesania i productes gastronòmics.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana