Castelló: El Partit Popular de Castelló demana reforçar les plantilles de la Guàrdia Civil davant de retallades del PSOE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225786_143015/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-04-2024
El Partit Popular de Castelló demana reforçar les plantilles de la Guàrdia Civil davant de retallades del PSOE

El Partit Popular de la província de Castelló ha exigit el reforç de les plantilles de la Guàrdia Civil davant les retallades imposades pel PSOE a través de la no publicació de places del Seprona a Vinaròs i Borriana.

En el PP estan convençuts que el futur passa per reforçar les plantilles de la Benemèrita davant les retallades encobertes que està aplicant el Govern d'Espanya de la mà de Pedro Sánchez. Així ho ha considerat el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, qui ha manifestat la necessitat de protegir un dels pilars de l'estat de benestar que garanteixen la tranquil·litat i el benestar dels castellonencs.

Sobretot, assenyala Aguilella, perquè les dades que publica el Ministeri de l'Interior reconeixen que en 2023 els índexs de criminalitat han augmentat considerablement convertint Castelló entre les tres províncies que han experimentat un major increment.

Castelló creix un 13,4% més respecte a 2022 amb 29.136 delictes a la província superant la mitjana nacional i autonòmica. I són dades llançades pel mateix Govern d'Espanya que està aplicant retallades en les plantilles de la Guàrdia Civil.

Segons Aguilella, des del PP han exigit durant més d'una dècada la inversió suficient per reforçar la feina dels qui ens protegeixen, els recursos necessaris per garantir la seva seguretat i la inversió adequada per construir instal·lacions dignes davant de quaritells com el de Nules que està en runes o altres, com el d'Onda, que es limiten a un solar on el PSOE segueix sense construir la infraestructura adequada.

Estan decidits a crear un front comú en defensa de la seguretat de tots els castellonencs, reclamant inversió davant retallades i protecció davant abandonament. La seguretat depèn d'uns professionals als quals lamentablement el PSOE castiga amb la seva falta de compromís. I en el PP estan decidits a exercir el canvi que garantixi solucions davant els problemes creats pel socialisme.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana