Castelló: Ràpida actuació de bombers municipals sofoca incendi a Cuadra Borriolench


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227112_143963/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 06-05-2024
Ràpida actuació de bombers municipals sofoca incendi a Cuadra Borriolench

L'incendi en un solar de la Cuadra Borriolench es troba perimetrat i sota control, segons informa l'àrea de Seguretat i Emergències de Castelló.

La alcaldessa, Begoña Carrasco, junt al regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortola, i l'edil de Barris, Paco Cabanero s'han desplaçat fins al Punt de Comandament Avançat per comprovar l'evolució dels treballs d'extinció i traslladar un missatge de calma.

La alcaldessa ha destacat 'la ràpida actuació dels efectius que ha aconseguit controlar el foc d'un incendi en el qual afortunadament no ha hagut que lamentar danys personals'.

D'altra banda, el regidor de Seguretat i Emergències també ha agraït als efectius que estan intervenint en l'extinció del foc, 'sis dotacions de bombers municipals, juntament amb efectius de la Policia Local, Agents de Mobilitat de Castelló i sanitaris'.

'Els treballs estan sent costosos d'extingir perquè hi ha molta quantitat d'escombraries, plàstics, estris i herba', assegura Ortola. A més, des de l'àrea de Seguretat i Emergències han informat que s'ha hagut de tallar el trànsit a la zona afectada per la densa columna de fum.

L'incendi es va originar sobre les 9:46 hores en un solar de la Cuadra Borriolench junt a la part lateral del cementeri de Sant Josep.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana