Castelló: Alcaldessa de Castelló rep a l'Nou Bàsquet Femení pel seu ascens a la Lliga Femenina Challenge


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227115_143964/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 06-05-2024
Alcaldessa de Castelló rep a l'Nou Bàsquet Femení pel seu ascens a la Lliga Femenina Challenge

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha rebut l'equip del Nou Bàsquet Femení, que va aconseguir l'ascens a la Lliga Femenina Challenge, segona categoria del bàsquet nacional.

En la recepció, Carrasco va entregar al club una placa commemorativa per aquest històric èxit esportiu, destacant l'orgull que representa per a la ciutat i l'exemple que són per a les xiquetes i joves de Castelló.

Begona Carrasco va expressar la seua felicitació en nom de tots els castellonencs i va ressaltar la importància de tindre referents femenins en l'esport per traspassar els sostres de cristall.

L'alcaldessa va ser obsequiada amb la bufanda del club i va entregar una placa commemorativa a la presidenta de l'Nou Bàsquet Femení, Lola Valls, en reconeixement a l'esforç i dedicació de l'equip.

El tècnic de l'equip, Jaume Tormo, va ressaltar el treball defensiu realitzat durant la temporada que els va portar a aconseguir l'ascens a la Lliga Femenina Challenge.

L'Nou Bàsquet Femení Castelló, fundat en 1992, compta amb 15 equips de bàsquet en diverses categories i aspira a aconseguir la màxima categoria del bàsquet nacional.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana