Castelló: Presentació del documental 'TrobACORD Docu' al CEIP San Agustí de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227731_144412/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-05-2024
Presentació del documental 'TrobACORD Docu' al CEIP San Agustí de Castelló

Ahir, 16 de maig, a la sala 'Alfons el Magnànim' de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, la comunitat educativa del CEIP San Agustí va presentar el documental TrobACORD Docu.

Aquest documental és producte del projecte d'innovació i transferència ACORD, una iniciativa de la Conselleria d'Educació. Amb l'objectiu de dur a terme un projecte d'acció col·laborativa i investigació docent, el CEIP San Agustí i el grup de recerca EDARSO (Educació, Art i Societat) de la Universitat Jaume I, han dissenyat i implementat una investigació conjunta en pro de la innovació i la millora educativa.

TrobACORD, nom de l'estudi, té com a objectiu valorar l'impacte de la música, la dansa i la cultura en els processos d'aprenentatge i la inclusió de l'alumnat. Té una durada de dos cursos escolars i en aquest moment es troba en la fase intermèdia, concretament, en la d'avaluació i validació dels resultats obtinguts després de l'execució de les actuacions desenvolupades fins al moment.

En la projecció del documental, els assistents van poder conèixer les diferents activitats realitzades pels diferents sectors de la comunitat educativa: tallers didàctics, concerts, formacions, cicle d'actuacions... Una programació variada d'experiències artístiques amb l'objectiu de millorar els processos afectius de l'alumnat i obrir el centre a la comunitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana