Comunitat Valenciana: Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana admet recurs de l'associació PER L'HORTA contra l'Autoritat Portuària de València


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223537_141332/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 26-02-2024
Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana admet recurs de l'associació PER L'HORTA contra l'Autoritat Portuària de València

En un decret emés pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la Sala de lo Contenciós-Administratiu, s'ha admès a tràmit el recurs contenciós-administratiu presentat per l'associació ciutadana PER L'HORTA contra l'Autoritat Portuària de València.

El recurs es va interposar el 25 de gener de l'any 2024, contra l'Acord del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de València, de 22 de desembre de 2023, en què s'aproven els Plecs de clàusules per a la contractació d'obres en la terminal de Contenidors de l'ampliació nord del port de València.

El Tribunal ha disposat la tramitació del recurs per les normes del procediment ordinari, sol·licitant l'expedient administratiu a l'Autoritat Portuària de València, i emplaçant a la Corporació demandada conforme a l'establert en la llei.

A més, s'ha notificat a la Procuradora Laura Lucena Herraez, en nom de PER L'HORTA, perquè puga participar en el procés i s'ha ordenat la formació d'una Peça Separada de Mesures Cautelars.

La decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana suposa un pas més en el procés legal iniciat per l'associació ciutadana contra l'Autoritat Portuària de València, en relació a la contractació d'obres en el port de València.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana