Comunitat Valenciana: Celebració de les jornades de seguiment per a associacions per a la cooperació de la convocatòria Erasmus+ 2022


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227154_143985/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 07-05-2024
Celebració de les jornades de seguiment per a associacions per a la cooperació de la convocatòria Erasmus+ 2022

La Universitat Politècnica de València acull, els dies 8 i 9 de maig, la celebració de les 'Jornades de seguiment per a associacions per a la cooperació (KA220, KA210) de la convocatòria Erasmus+ 2022 (Educació Escolar, Formació Professional, Educació Superior i Educació de Persones Adultes)', organitzades per l'Agència Nacional SEPIE en col·laboració amb la UPV i la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana.

Aquestes jornades estan dirigides a centres educatius i institucions de tots els sectors educatius de tota Espanya, beneficiaris de projectes d'Associacions per a la cooperació Erasmus+ 2022, i s'espera l'assistència d'unas 200 persones.

El dimecres, 8 de maig, a les 9:45 hores, el rector de la Universitat Politècnica de València, D. José Esteban Capilla Romá, el director general d'Ordenació Educativa i Política Lingüística de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana, D. Ignacio Martínez Arrúe, i el director de la Unitat d'Educació Superior del SEPIE, D. José Manuel González Canino, atendran als mitjans de comunicació al Paraninf de la UPV (Edifici 3A).

Les 'Jornades de seguiment per a associacions per a la cooperació de la convocatòria Erasmus+ 2022' estan centrades en l'acció clau 2 del programa Erasmus+, que engloba projectes Erasmus+ d'associacions de cooperació (KA220) i associacions a petita escala (KA210) i compta amb més de 200 participants.

En la convocatòria 2022, SEPIE va adjudicar més de 35 milions d'euros per a Associacions per a la cooperació del programa Erasmus+, finançant un total de 183 projectes en Educació Escolar, Educació de Persones Adultes, Formació Professional i Educació Superior, amb l'objectiu de promoure la cooperació internacional en l'àmbit educatiu.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana