Diputaci髇 CS: Els productes de Castell Ruta de Sabor ocuparan un espai central en Gastr騨oma 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189445_115990/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 09-10-2019
Els productes de Castell Ruta de Sabor ocuparan un espai central en Gastr騨oma 2019

Un total de 28 productors agrupats sota la denominaci de Castell Ruta de Sabor ocuparan un espai central i preeminent en la quarta edici de Gastr騨oma, la fira gastron騧ica del Mediterrani que se celebrar en Fira Val鑞cia els dies 10, 11 i 12 de novembre. Aix s'ha concretat en el transcurs de la reuni que han mantingut la diputada provincial de Turisme, Virginia Mart, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi P閞ez, amb el director Gastr騨oma, Alejandro Roda. La Diputaci de Castell inverteix 28.050 euros en aquest certamen, del qual 閟 un dels principals patrocinadors al costat de la Diputaci de Val鑞cia i Turisme Comunitat Valenciana.

Virgina Mart ha assenyalat que es tracta d'una inversi necess鄏ia 損erqu en aquesta mostra s'exposen els millors productes de la Comunitat Valenciana i d'altres punts d'Espanya. Segons Mart, 搒ense el suport de la Diputaci molts dels nostres productors no podrien tindre pres鑞cia en la fira perqu no podrien fer front al cost de l'estand.

La diputada est conven鐄da que 揋astr騨oma 閟 una fira en la qual cal estar perqu el turisme gastron騧ic cada vegada 閟 m閟 determinant, i perqu en aquest camp, per la qualitat dels nostres productes, la prov韓cia de Castell pot competir amb plenes garanties d'鑨it. A m閟, 揺s dona la circumst鄋cia que la nostra prov韓cia 閟 l'鷑ica que acudeix amb marca pr騪ia a aquest esdeveniment promocional. Els 28 productors que s'agruparan sota la marca Castell Ruta de Sabor ocuparan l'estand de la Diputaci de Castell.

Gastr騨oma 閟 un f騬um obert en el qual es donen cita grans cuiners fabricants, distribu飀ors, xicotets comerciants i artesans, que en l'edici de 2018 va registrar m閟 de 17.000 visites. En la de 2019, que s'espera que siga la millor de la hist騬ia, disposar d'un 30% m閟 d'espai per a prestar la millor atenci possible a un p鷅lic que cada vegada 閟 m閟 professional. El nombre total d'estands ser de 300. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana