Diputaci髇 CS: La Diputaci aprova les subvencions EMP-POEJ per a fomentar l抩cupaci juvenil als municipis de l抜nterior


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193362_119385/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 13-02-2020
La Diputaci aprova les subvencions EMP-POEJ per a fomentar l抩cupaci juvenil als municipis de l抜nterior

La Diputaci ha aprovat la concessi de les ajudes EMP-POEJ valorades en un total de 135.000 euros per al foment de l抩cupaci, l抋utoocupaci i l抏mprenedoria col昹ectiva i juvenil en els municipis amb poca poblaci de les comarques de Castell.

Segons ha indicat el diputat provincial de Promoci Econ騧ica, Pau Ferrando, 玜questa l韓ia d抋judes ser positiva per fomentar l抩cupaci i l抋lta de noves persones aut騨omes, i especialment perqu la gent jove puga establir-se en els municipis de l抜nterior que actualment estan perdent poblaci蠡.

Igualment, Ferrando ha explicat que es poden trobar dos tipus d抋judes. Per un costat, les destinades a l抋utoocupaci, que compten amb un pressupost de 81.000  repartides en dues anualitats per impulsar les altes de joves aut騨oms. Aquesta l韓ia ha beneficiat a 10 joves de les localitats de la Serratella, les Coves de Vinrom, Vilanova d扐lcolea, Alcal de Xivert, Morella, Culla, Atzeneta, Llucena, Benlloc, i la Vilavella.

D抋ltra banda, les ajudes per a la contractaci indefinida a jornada completa de joves i ajornada en empreses de l抜nterior, amb un pressupost de 54.000  repartits tamb en dues anualitats. Nou negocis de diversos sectors, com ara l抋gr韈ola, l抙ostaleria, l抋udiovisual, el disseny o la metal昹鷕gia, entre altres, han sigut les benefici鄏ies d抋quest any. Els municipis on s抏stableixen s髇 la Vall d扐lba, Vilafranca, Culla, Benassal, J閞ica, Segorbe, Morella i les Coves de Vinrom. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana