Diputación CS: El PP reclama a la Diputació que repartisca test massius entre els municipis de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194973_120758/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-04-2020
El PP reclama a la Diputació que repartisca test massius entre els municipis de Castelló

El Partit Popular en la Diputació ha exigit hui a la institució provincial que faça arribar test perquè es realitzen de manera massiva entre els municipis de la provincial. La presidenta del grup popular, Elena Vicente-Ruiz, ha exigit que “la Diputació, que disposa d'un pressupost de 50 milions d'euros de romanent, es pose en acció i faça arribar test a totes les poblacions de la província”.
La responsable popular recorda que són molts els alcaldes de la província els que estan sol·licitant la necessitat de test i que han demanat l'ajuda de la Diputació. “Ara com ara, l'única manera de poder parar la pandèmia i de frenar els contagis són els test” ja que “són l'única eina per a protegir a la població, al personal sanitari i els professionals que estan treballant per a frenar la pandèmia”.
En aquest sentit, la diputada provincial adverteix que “els test que el Govern ha enviat a la Comunitat Valenciana a penes arriben per a fer una prova al personal sanitari” quan, tal com adverteixen els experts, “perquè siga efectiu han de ser massius i començar per fer test al 10% de la població de la província”.
Els test que ara mateix hi ha per a la Comunitat no arriben a cobrir les necessitats de Castelló ciutat “i la Diputació té l'oportunitat d'ajudar als seus ajuntaments i d'actuar a favor de tots els veïns”, ha advertit la diputada. No en va, la presidenta del Grup Popular ha tornat a reiterar “l'oferiment del PP de lleialtat institucional, però volem que aqueixa lleialtat siga un canal de doble via i que l'equip de govern siga lleial amb l'oposició”.
La diputada ha lamentat que la Diputació, tres setmanes després del confinament “seguisca sense modificar una partida pressupostària per a prendre mesures eficaces i efectives per als pobles de Castelló que esperen alguna acció concreta de la seua Diputació”. Elena Vicente-Ruiz ha advertit que “és el moment de la política de servei públic i veiem que, de moment, la Diputació està paralitzada, sense prendre decisions”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana