Diputación CS: Sales: 'El PSOE segueix sense pagar els fons del Glòria un any després de la borrasca '


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197076_122605/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 14-01-2021
Sales: 'El PSOE segueix sense pagar els fons del Glòria un any després de la borrasca '

El PSOE segueix sense pagar els fons de la borrasca Gloria que aquesta setmana farà un any que van generar danys milionaris a la província de Castelló. “Mentre l'esquerra es dedica a fer propaganda, el territori pateix les conseqüències de la ineficàcia de la seua gestió”.
Així ho ha denunciat el diputat provincial i portaveu del Grup Popular en la Diputació Provincial, Vicent Sales, qui ha reclamat del PSOE “més treball i menys propaganda”. “Hui, passat un any des que patírem les conseqüències del Glòria, són molts municipis els que encara no han vist ingressades les ajudes que es van anunciar”. “I això demostra la ineficàcia de qui governa, que en lloc d'emprar-se a donar titulars s'hauria d'arromangar per a tramitar ajudes de manera eficaç”.
La borrasca Gloria va arrasar la província, de nord a sud i d'est a oest en la segona quinzena del mes de gener de 2019. “Molts danys segueixen sense ser reparats i les ajudes compromeses segueixen sense arribar”. “Cal treballar més, és evident, perquè si en un any segueixen sense abonarse aquestes ajudes, la responsabilitat del PSOE és inqüestionable”.
Des del PP confien que l'anunci fet ahir per la Diputació per a concedir ajudes que *palíen els danys de Filomena “es tramite abans de l'any 2022”. “Lamentablement, vivim un moment crític i dramàtic per la pandèmia que ara, a més, s'ha vist assotat pel pas de Filomena. I el més greu és que la província està en mans d'un govern d'esquerres que lluny de treballar dedica tot el seu temps a fer propaganda que no es tradueix en fets”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana